Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

To je hrozný, co se tam u Vás ve Frýdku Místku děje! Tady v Praze nic.

13 0
možnosti
AK

Praha je hodná matička, Frýdek je divoká líheň.

2 0
možnosti
AK

To je ale hutná směsice, přímo nechutná, uzurpátorská kaše, Streite. 

A tohle vám máme baštit a vás chválit a velebit, jako ti vaši nadšení roztleskávači, převážně z řad anarcho-nacionalistů, postbolševiků, komunistů, ultralevičáckých populistů či estébáckých provokatérů?

9 4
možnosti
TN

Při čtení třetího odstavce jsem se opravdu dobře bavil.

Pár vašich článků už jsem si otevřel. A teď čtu o sálónním levičáctví, inklinaci k elitářství, přivlastňování patentu na pravdu ...

Fakt pěkné kouzlo nechtěného.

9 0
možnosti
PK

Streit je normální nemocnej závistivec. Havlovi dokonce kdysi věnoval báseň.

http://streit.blog.idnes.cz/c/212841/Nejvetsi-cechacek.html

9 4
možnosti
SB

A můžete mi říci, co asi tak lze závidět zesnulému?

3 4
možnosti
JH

J11a71n 42H30a70n72á12k

13. 3. 2014 13:44

Tak tohle se Vám fakt povedlo :)) 

Kritizujete nástroje (uzurpaci pojmů, patent na pravdu, manipulaci a věcnou, dílčí kritiku eurorealistů) za pomocí stejných nástrojů (určujete definice, odpíráte jiným sebeurčení na základě Vašich definicí, manipulujete s fakty, nevyváženě kritizujete dílčí věci).

Tolik oxymóronů a chaosu v jednom článku jsem dlouho neviděl. Doufám, že na Vás nedolehlo morální selhání? Když jste v rámci své fanatické euroaverze, možná trochu nechtěně, nepřímo akceptoval invazi Rusů v 68. Snad jste neztratil hlavu.

Mimořádně zarážející sebereprezentace.

Za víc času mi to nestojí, zejména proto, že Vy, prezentující se jako "vím, rozumím, respektuji", jste nedokázal diskutovat korektně, tedy dodržet poměrně triviální pravidla, což zde zvládá i taková trosky jako já a jste nucen diskutovat prostřednictvím článku. Jistě je to pro Vás jponižující a rozumím tomu, nicméně já na tento styl diskutování opravdu nemám čas, zejména ve Vašem případě je můj čas drahý, protože nejste ani schopen dohlédnout na konec vlastní věty. Viz oxymóron v nadpisu.

Hezký den.

7 2
možnosti
AS

A39d17a10m 29S75t34a46v56a

13. 3. 2014 14:44

"akceptoval invazi Rusů v 68. ": Je obrovský, nevyslovitelný rozdíl mezi SSSR a Ruskem! Už to lidi pochopte. SSSR vůbec nebylo Rusko a dnešní Rusko zdaleka, ani náhodou,  není SSSR!

1 1
možnosti
SK

A teďka si pane Dušane představte, že by vám sebrali i ten blog! ;-D

10 1
možnosti
SB

Dejme tomu, že by se to stalo. Co se tím vyřeší? Jeden člověk bude umlčen. A vyřeší se tím problémy, na které on poukazuje? Evropa skutečně do těch nepěkných konců, o nichž píše pan Streit, směřuje. Směřuje k nim bez ohledu na to, zda pan Streit to píše, či nikoli. Když pana Streita umlčí, tak se na tomto trendu nic nezmění.

Giordana Bruna dokonce upálili za to, že tvrdil, že našpe planeta není středem vesmíru, nýbrž spolu s ostatními tehdy známými planetami se točí kolem Slunce. Upálit ho mohli, ale na skutečnosti, co se kolem čeho točí, tím nic nezměnili. Stejně tak není možné na skutečnosti, že Evropy směřuje k vlastní sebezáhubě, nic změnit tím, že jednomu Streitovi vezmou právo psát blogy.

8 4
možnosti
Foto

V52í56t 60H94a67s21s14a10n

13. 3. 2014 13:25

Pane Streite, to jak tito pokrytci v diskusi křepčí, jen potvrzuje to, že jste svůj článek napsal dobře. Karma.R^

K přečtení doporučuji svůj včerejší článek:

http://hassan.blog.idnes.cz/c/400596/Joseph-Goebbels-by-se-divil-jake-ma-zdatne-nasledovniky.html

či velice dobře napsaný článek pana Cempera:

http://cemper.blog.idnes.cz/c/400701/O-pravdolaskarskem-pokrytectvi.html

6 13
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Kritizuji Rusko za okupaci Krymu tak asi nebudu "rusofil", Nadšený z EU také nejsem, ve sporech prezidentů jsem byl spíše na straně pana Klause...  Asi se něco na škatulkování pana Streita pokazilo.;-(

3 0
možnosti
SB

Rád bych věděl, jak si nadšení obhájci EU představují budoucnost. Přeci nelze žít věčně na dluh. Nelze donekonečna přesouvat výrobu do asijských zemí. Nelze donekonečna přijímat v Evropě přebytky populační exploze z rozvojových zemí. Jednou všechny tyto struny prasknou.

Nejaké krasořečnění o morálních výzvách, o nepolitické politice a podobné Havlovy fráze to nespasí.

6 3
možnosti
BT

vy jste potkal nějakého nadšeného obhájce EU, já ještě ne a rád bych nějakého poznal, nebo je to zase to jednoduché rozdělování , kdo nebrblá proti EU je "nadšený" obhájce

8 0
možnosti
Foto

Probůh, ze kterých hlubokých stok se vyloupnul Jaroslav Tachovský? 8-o

6 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...