Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^ Neobvyklá nestoudnost české ministryně!

5 1
možnosti

I59v93o 81Ž33á68č55e62k

26. 3. 2014 13:37

Narodila se v roce 1951 a v roce 1970 vstoupila do KSČ. Takže si věru pospíšila, protože věkový limit byl 18 let. V té době byli z KSČ vylučováni ti, kteří měli aspoň tolik slušnosti, že odmítli souhlasit s okupací.

Já neříkám, že takoví lidé jako Válková by měli být popravováni nebo něco takového. Ať dělají svoji profesi, pokud ji umějí. Ale v politice nemají co pohledávat. Že někdo takový může být dnes ministrem za stranu s největšími preferencemi (jak jsem se před chvílí dočetl), to je SÍLA.

6 0
možnosti
JS

Když se narodila v r. 1951, tak může ministryně o protektorátu jenom pindat!

6 0
možnosti
JN

Na obětech vede sovětská okupace !

jardanovak.blog.idnes.cz

0 5
možnosti

I62v59o 65Ž13á91č27e97k

26. 3. 2014 12:39

Pokud máte na mysli naše území, tak to buď nemyslíte vážně, nebo jste ještě větší historický analfabet než já.

8 0
možnosti

Karma za článek.

Nechci urážet, ale někdy se to už nedá přejít.

Dávat rovnítko mezi Nacismus a Komunismus, nebo mezi Německou okupací a Ruskou okupací svědčí pouze o hlouposti a nevzdělanosti.

Opravdu se tady u nás hlásí tolik lidí k nadřazené německé Arijské rase? Pro nacistické Němce jste byli pouze Slovanský odpad vhodný k převýchově a odsunu!;-€

9 11
možnosti
MK

Tak v Maďarsku v 1956 se o tom přesvědčili dost dobře, že mezi komunistou a nacistou není rozdíl. Ty tisíce mrtvých, popravených a umučených jsou toho dokladem

17 3
možnosti
MD
MK

Kdyby nezdechnul Stalin a v Rusku nezačal boj o moc, kde spolupachatel komunistických zločinů Chruščov na 20 sjezdu KSSS přednesl projev o kultu osobnosti a zločinech Stalina, který ač měl být tajný, tak se dostal na Západ, tak by se komunisté v tom vraždění sami nezastavili. Další procesy a pronásledování těch, kteří byli v očích komunistů nespolehliví a nepřátelští k režimu, se připravovaly a byly zastaveny právě díky tomu, co řekl Chruščov.

11 3
možnosti
MM

Za protektorátní totality páchali zločiny z největší části Němci. Za komunistické totality z největší část Češi na vlastních lidech.

11 0
možnosti
MJ

K Vaší první větě chybí dodat: za významné pomoci Českých udavačů.

8 1
možnosti
JT

Tak na ni nebudte tak zly. Je stara, uz brzo umre.

0 0
možnosti
JH

J12a56n 33H61a45n29á16k

26. 3. 2014 11:52

Zase musíte být rád, že diskutéry máte, jinak byste měl poloviční počet blogů s polovičním obsahem a možná i poloviční karmu :))

a k věci, pane Streite, Vy se neumíte ovládat ani v diskuzi, kde to zvládnou i takový zoufalci, opakuji zoufalci, jako já (a nemůžete tedy diskutovat) a chcete kritizovat někoho, že se neumí ovládnout při profesionální novinářské manipulaci zkrachovalých novinářů a ODS poskoků v jedné osobě?

Mimochodem, při Vaší kadenci blogů si račte povšimnout, že drtivou většinu ignoruji.

Zkuste vidět špičku vlastního nosu a budete šťastnější a klidnější. ;-)

3 7
možnosti
JG

Tak ovládat se v diskuzi neumí například ani blogerka roku, ač je to evidentně velmi chytrá holka, která to má v hlavě celkem dost srovnané. Chci tím říci, že ke smazání účtu stačí opravdu jen velmi málo. Například nechat se desetkrát vyprovokovat hulváty, kterým nejde o nic jiného, než provokovat a urážet, a když je jim zrušen účet založí jiný pod novou identitou - tuto možnost bloger nemá (chce-li dál publikovat pod jedinou identitou). Upřímně musím říci, že jsou mi sympatičtější blogeři, kteří párkrát použili nevhodné (sprosté) slovo, pročež přišli o možnost diskutovat, než ti, jejichž diskuzní příspěvky jsou jen samá invektiva vůči autorovi, ale chlubí se možností diskutovat jen proto, že umí být více zákeřnější (ovšem bez použití sprostých slov).

6 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...