Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

11. 12. 2008 21:17
Já myslím, že pan Autor je

jen nějakým, možná najatým křiklounským demagogem a manipulátorem. On se časem možná "vytěsní" sám.

0 0
možnosti
JK

Terrurek

17. 12. 2008 13:59
Re: Já myslím, že pan Autor je

ńajatej je tady na 100% (tedy nemusíš myslet) pan Macek na opačnej názor

0 0
možnosti

acer8

9. 12. 2008 14:24
Není co dodat

Pane Streite, souhlas a u mne máte karmu. VK nemá ve vrcholové evropské politice partnera pro politicko-ekonomickou argumentaci. Buď mu nerozumí nebo jsou podjatí (závislí). Při nedostatku argumentů se uchylují k hrubostem, které jsou zřetelně patrné při prezidentově velmi důstojném jednání. Bohužel, při rozložení sil v Evropě a s českou politickou smečkou v zádech zůstává v roli jednoho muže, který před 600 lety také připomněl moderátorům jedné doktríny, že se zpronevěřují jejím principům. Asi by neměl směrem na Západ jezdit dále, než do Chebu ...:-(

0 0
možnosti
TT

tolan

8. 12. 2008 22:39
Autore, článek má zastírat ubohost vystupování V. Klause??

Václav Klaus, v tomto případě bohužel náš prezident by neměl vystupovat při reprezentaci své země jako falešně hrající sólista. Koho tedy se svými mnohdy pořádně uhozenými názory na ekologii a další témata zastupuje....

Má on patent na jedině správný názor??

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

9. 12. 2008 0:13
Re: Autore, článek má zastírat ubohost vystupování V. Klause??

Zastupuje treba me!

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

8. 12. 2008 18:40
Opravdu: tak do toho?

Co si dovolili europoslanci k současnému presidentovi se opravdu nedá srovnat co si sověti v r.68 dovolili k tehdejšímu presidentovi, to je naložit do letadla, unést a donutit podepsat. Celé dlouhé povídání  autora nestojí zato číst. Jako správní češi tedy máme vytvořit podle jeho rady poněkud páchnoucí  zastaralý skanzen, ale náš, méně sice prosperující, ale zato bohaté příjmy zajistí lákavý cizinecký turistický ruch, zvláště milující zoo-zahrady a podobné, či jiné zkameněliny.  Tak raději ne.   8-o

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 12. 2008 21:21
Re: Opravdu: tak do toho?

Proč lžete? Tehdejšího prezidenta Svobodu se nikdo doletadla naložit neodvážil. Letěl do Moskvy sám a byl přijat se všemi poctami.

Tím neomlouvám, že zavřeli vládu a představilele KSČ.

Víte vy, jak to skončí dnes?

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

8. 12. 2008 18:11
Proč nám Klaus nikdy nepovolil referendum,

KDYŽ SE TÍM IRSKÝM TEĎ POŘÁD OHÁNÍ. dLE JEHO VIZE SVĚTA BY O LS MĚLA ROZHODNOUT IRSKÁ VLÁDA A NA OBČANA NAKAŠLAT.                                     

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

8. 12. 2008 18:46
Re: Proč nám Klaus nikdy nepovolil referendum,

Referendum nepovolilo EU. Nebylo by byvalo ani v Irsku kdyby tam ovsem v ustave nemeli povinost zeptat se obcanu. Tehdy si toho mocipani nepovsimli.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

8. 12. 2008 17:10
Dokazujete jen,

že jste skvělý manipulátor. Předpokládám, že jste definitivně rozvedený. Neboť Váš článek zcela jednoznačně dokazuje, že ve Vašem manželství nelze ani z jedné strany ujet. Jakmile se to totiž stane, okamžitě z toho vyvozujete rozvod. Kdybyste patřičně nevykreslil výroky určitých osob či i ujetí některých osob (a nutno říci nikoli bez důvodu), vymyslel byste si je.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 12. 2008 21:32
Re: Dokazujete jen,

Zase se mýlíte, jako ostatně ve všem.

Ale začínáte ztrácet glanc, protože jste zbytečně osobní. A navíc mě osočujete, co bych si vymyslel.

Nepotřebuji si vymýšlet. Nezpochybnitelných argumentů je v článku dostatek. Nechcete místo rozbředlých kydů zaargumentovat? Tady jde o příliš vážnou věc, než aby stála na emocích lehkomyslných naivů. Fakta, fakta, fakta a kousek historie. A potom stačí i průměrný mozek.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

8. 12. 2008 17:00
Háček je v jediné věci

K Sarkozimu či Merkelové by si to nikdo nedovolil prostě proto, že se nikdy ale opravdu nikdy nechovali a nevypouštěli věty jako V.K. Díly manipulacím V.K. už v Čechách zaznělo, že vlastně celý svět je jedna komunistická pakáž včetně USA. EU je nedemokratická, činí nátlak mocenský nátlak na Iry. Teď už i na nás. Atd.atd.

0 0
možnosti
MC

sualk

8. 12. 2008 18:38
Re: Háček je v jediné věci

Opět Vám musím vztyčit palec.R^

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

8. 12. 2008 15:49
Klaus

Snad ještě ke Klausovi - příliš v lásce ho nemám. Navštívit Ganleyho mohl soukromě a ne při pozvání irské vlády. To je myslím nevhodné. Ale zdá se, že v postoji k LS bude mít Klaus pravdu.

A něco mi říká, že jeho vystoupení z ODS znamená, že tu smlouvu nepodepíše.

0 0
možnosti
K

kion1

8. 12. 2008 15:37
Volič Národní strany

KarmaR^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...