Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Tryskomys Muf

15. 3. 2009 14:55
Gratuluji pane Streite

Gratuluji pane Streite, podobne slaboduche clanky pisi uz snad jen fanaticti priznivci Paroubka a komunistu. Muselo vas to stat hodne dusevniho usili takovyto kousek zplodit, neniliz pravda?8-o8-o:-©

0 0
možnosti
KV

rybizek

15. 3. 2009 9:29
souhlas a zdravim pane Streite!

:-)R^

0 0
možnosti
LB

Krystof1122

15. 3. 2009 11:07
Re: souhlas a zdravim pane Streite!

"Gratuluji", pane Streite, mate i sympatizanty (pokud ten rybizek nejste Vy sam), jeste tam chybi ceska vlajecka...

0 0
možnosti
LB

Krystof1122

14. 3. 2009 23:49
Dobry den pane Streite

v diskuzi k tomuto Vasemu dilu se da precist:

- dementni kritika Havla - debata ze 4. cenove - nezapomente navstivit psychiatra - radeji nepiste takove clanky - prispivate z lecebny v Bohnicich ? -Streite Vy jste kus vola  atd.

Muzete vysvetlit, proc takovy humus vubec pisete ? Az na male vyjimky jsou Vase prispevky ladene primitivne a zakomplexovane. Jedine "pozitivni", co z nich vyplyva je Vas bezmezny obdiv pana Klause. Nejsem si jist, ze nasi sportovci, pani Spotakova a pan Sebrle mohou byt Vasi pozornosti pocteni.

0 0
možnosti
PL

Ignacius Reily

13. 3. 2009 12:49
A k Českým lvům

Přijde mi obzvlášť úsměvné tvrzení, že Český lev za dokumentární film byl vytvořen aby mohli ocenit Havla. Spíše byla ostuda, že se neuděloval už dávno. Polemizovat se dá s výběrem oceněného filmu, ale tak je to ve všech kategoriích a jak už to u umění bývá, nikdy nejsou spokojení všichni. Já osobně považuji ankety o nejlepší film nebo kapelu za absurdní a v zásadě je nesleduji, přesto bych si nedovolil tvrdit, že vítězí hloupé filmy. Obvykle bych měl problém osobně zvolit jeden nejlepší. Ale naštěstí máme lidi jako jste vy, co mají ve všem celkem jasno a ví že Havel byl lump, Klaus je téměř geniální a nejlepší kapela na světě jsou Deep Purple. Já bohužel tak jasno nemám, vždycky mám nějaké pochyby a snažím se absorbovat názory i druhé strany, pokud jsou podloženy nějakými argumenty. Ty mi u Vašich článků povětšinou chybí, vesměs se jedná o souhrn emocionálních výkřiků a polopravd.

PS: dejte vědět, až p. Klaus postaví nějaké to město, rád se zajedu podívat.

0 0
možnosti
PL

Ignacius Reily

13. 3. 2009 12:40
Smutné

na tento "článek" se snad ani nedá reagovat. Pominu Vaše antipatie k Havlovi, ale vyčítat mu že byl prominentní vězeň kterému stbáci podstrojovali je přece jen trochu silná káva. Obzvlášť s přihlédnutím k obdivu autora k našemu současnému bojovníku za svobodu, celou dobu totality známému odpůrci komunistického režimu v teple ČNB, kde jej STB zavřelo, aby nemohl ovlivňovat veřejnost a navádět ji proti režimu. A tak se vší svou nespornou odvahou burcuje alespoň nyní, pod hrozbou uvěznění v bruselské věznici. Havel nebyl neomylný, ale mít téměř vyrážku z toho, že se mu stále říká presidente je pro mne spíše znakem nějakého komplexu a lítosti, že Klause ve světě prostě moc neberou, i když optikou českých masmédii to vypadá jinak. A ve světle včerejšího jeho obdivného "interview" na Nově vypadá kritika Havla zcela absurdně. Je to Váš názor nikdo Vám jej samozřejmě nebere, ale přece jen je vyznění článku spíše na úrovni debaty ve 4 cenové.

0 0
možnosti
S

Semper2

12. 3. 2009 12:49
Skvělá glosa....

ale jsme v Čechách, podobným kultem, ba ještě obludnějším, byl obklopen i tatíček Masařík.

Karma

R^

0 0
možnosti
RS

Vanguard

11. 3. 2009 16:04
Základní neznalost myšlenek p. Profesora

Pokud je autor blogu takovým obdivovatelem myšlenek p. Profesora, měl by si vzít k srdci Jeho slova, která pronesl při svém prvním prezidentském slibu  7. března 2003: "Dámy a pánové, vážení vzácní hosté z domova i ciziny, pane prezidente Václave Havle - říkám záměrně pane prezidente, protože si myslím, že to tak lidé budou říkat vždy a měli by - dovolte mi, abych i dnes, v této slavnostní chvíli, řekl pár slov. "

http://www.psp.cz/eknih/2002ps/psse/stenprot/004schuz/s004001.htm#r2

0 0
možnosti
DS

Streit

12. 3. 2009 8:29
Re: Základní neznalost myšlenek p. Profesora

Nejsem ničím obdivovatelem, hodnotím jen jednotlivé myšlenky.

A nenapadlo vás, že Klaus bude také jednou exprezidentem? ;-)

0 0
možnosti
PH

Gerharddererste

10. 3. 2009 17:34
Článek je postaven na hlavu

Nic horšího jsem snad už dlouho nečetl. To moje příspěvky o Kuberovy jsou tisíckrát lepší a mají aspoň logiku. To, že se udělila nějaká speciální cena, ještě nikoho neopravňuje k tak idiotskému útoku. Píšu diplomku o uctívání TGM, která navazuje na bakalářku o kultu osobnosti v ČSR 1945-1957. Když se nad tím na základě zkušeností tedy zamyslím, vaše srovnání Havla s křiklavým Niazovem je totálně padlé na hlavu, prostě naprosto nesmyslné. Schladil jste si žáhu? Je vám líp? Tohle bych označil za pamflet měsíce, možná i roku. Stejně jako váš příspěvek o filmu "Občan Havel", od začátku bylo známo, že se jedná o netradiční film se spoustou zákulisních leckdy verbálních perel atd., ne o odborný politický či historický dokument, o kterém by se mělo přehnaně vážně diskutovat

huml.blog.idnes.cz

0 0
možnosti
DS

Streit

10. 3. 2009 18:03
Re: Článek je postaven na hlavu

Výborně jste se pochválil, ale pravopis vám nejde: "o Kuberovy". Vy raději nepište vůbec, ať neděláte ostudu češtině.

0 0
možnosti
JL

J@kub17

10. 3. 2009 16:40
Uznání

Už takové články raději nepište... Nikoho normálního - tedy slušného člověka, neohromíte, spíše se ztrapníte Vy sám. Nebudu se opakovat a proto bych vyzdvihl v této diskuzi pana Nantese a pana Hendrixxe. Je mi opravdu líto, když tohle musí číst lidé, kteří za minulého režimu byli ve vězení z politických důvodů a po revoluci zjistili, že sice máme svobodu, ale lidská hloupost a průměrnost zase vítězí. Takže pár rad na závěr. Pokud máte vůči někomu antipatie, pokuste se ho aspoň zesměšnit inteligentně. Raději kritizujte Mirka Topolánka a Evrospkou unii. Tam máte relativně slušné argumenty. Doufám, že mě nebudete nazívat těmi divnými slovy.. S Václavem Havlem nesouhlasím v mnoha otázkách a postojích, ale dokáži ho respektovat a dokonce uznávat. Opravdu netuším, jak bych se na jeho místě zachoval já...

0 0
možnosti
DS

Streit

10. 3. 2009 17:21
Re: Uznání

Celou dobu jste se projevoval jako slušný mladík, tak vám odpovím, samozřejmě taky slušně. Ale ještě předtím, "nazívat" se opravdu nepíše a u vysokoškoláka je to trapas, který by v našich časech nepřicházel v úvahu.

K Havlovi: Jste natolik mladý, že nevíte a nechápete nic. Přečtěte si v klidu sérii článků "Největší škůdce polistopadového vývoje 1-5" na tomto mém blogu a zkuste si ověřovat jednotlivé argumenty. Jen vám řeknu, že k nim mi jedna dáma, právnička, která Havla znala osobně, poslala mailem informace, jak Havel zradil i své spolupracovníky, kteří pro něj kolportovali letáky a pak skončili v kriminále. Nemohla mu přijít na jméno. Nesmíte věřit jen mediálnímu obrazu.

A nakonec. Jsem rád, že mě (a kdokoliv) navštěvujete a slušně diskutujete. Ale do témat si, mladý pane, mluvit nenechám. Píšu jen to, o čem jsem bytostně přesvědčen. A jak vidno, někteří to oceňují, a vůbec nemáte právo je pokládat za neslušné.

0 0
možnosti
RBN

Rudý bolševický nok

10. 3. 2009 14:02
Máte pravdu pane..

na Českém Lvu chybělo už jen Havlovo nanebevzetí, pak už by byl tatíček fakt dokonalej. Hercům se nedivím, voni byli dycky takoví uplně mimo, ale aspoň ministr kultury by měl vědět, kdo je současný prezident a neoslovovat toho dědulu prezidentem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...