Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

rybizek

10. 9. 2009 12:55
Zdravim Vas pane Streite.

Dlouho jsem se neslyseli:-)

0 0
možnosti
PP

elabůžo

9. 9. 2009 12:04
Státní dluh byl úplatek za radar pro celou ČR.

Aby si Češi spokojeně chrochtali a o nějaký radar se nestarali.

Nedávno se zjistilo, že plánovaný protiraketový štít by byl příliš drahý a téměř neúčinný. Tak ho USA zrušily a ČR tak bude muset začít splácet dluh i s úrokama.

Česká ekonomika je v takovém stavu, že jestli se nezruší důchody, tak nám jako neplatičům zavřou plyn.

;-€;-ORv

0 0
možnosti
PP

elabůžo

9. 9. 2009 12:03
Souhlas!

Karma!!

0 0
možnosti
MP

admiral666

9. 9. 2009 1:54
nerozumim, ale souhlasim

Taky si myslim, ze to co bylo vydano za "krizi", byla jen predehra.

0 0
možnosti
J

jsmith

9. 9. 2009 1:07
jen k tomu krachu...

Ode dna se pry nejlepe odrazi... hlavne aby ta propast nebyla bezedna... abyss!!

0 0
možnosti
V

volnomyšlenkář

8. 9. 2009 17:59
bohužel

Bohužel je to tak, i když já si osobně myslím, že to bude největší masakr za posledních 100 let. Politi obětovali naši budoucnost pro "pár" miliónů, které jim budou stejně k ničemu, akorát vydrží o chvíli déle :-) (až jim tohle dojde, tak se budou proklínat)

0 0
možnosti
NB

j@ck

8. 9. 2009 15:43
-

no streite, kdyz jsi takovy genius, temer prozretelnost sama, tak bys mi mohl predpovedet, jak se bude vyvijet koruna vuci euru. Mam neco nasetreno v eurech a nevim zda je vyhodnejsi menit nebo ne. Co kdybys o tom zitra napsal clanek a za per mesicu ci za rok nebo dva tvou prognozu porovname? Koneckoncu mas 50% sanci ze se trefis i naslepo, bud bude propadat nebo pujde nahoru.

0 0
možnosti
KV

rybizek

10. 9. 2009 12:56
Re: -

j@ck zavistivej a zakomplexovanej ceskej gastarbeiter.

0 0
možnosti
LU

pidla

8. 9. 2009 15:38
Nemám ráda strašení,

ale máte pravdu, krize teprve přijde. Ještě jsou všude i na úřadech práce volná místa, až nebudou žádná, až nebude ani na jednom webu ani jeden inzerát, nabízím práci, pak bude nezaměstnanost. Až budou lidi brát jakoukoli práci, až stát nebude mít z čeho vyplácet podporu v takové výši, jako dnes, až nezaměstnaní budou pro podporu ochotni jít na veřejně prospěšné práce, pak bude krize vrcholit. Je to ale moc smutné, že to takto mco lidí nevidí....:-)

0 0
možnosti
LU

pidla

8. 9. 2009 16:06
Re: Nemám ráda strašení,

Tisíckrát já, omlouvám se za plýtvání časoprostorem...

0 0
možnosti
LU

pidla

8. 9. 2009 15:37
Nemám ráda strašení,

ale máte pravdu, krize teprve přijde. Ještě jsou všude i na úřadech práce volná místa, až nebudou žádná, až nebude ani na jednom webu ani jeden inzerát, nabízím práci, pak bude nezaměstnanost. Až budou lidi brát jakoukoli práci, až stát nebude mít z čeho vyplácet podporu v takové výši, jako dnes, až nezaměstnaní budou pro podporu ochotni jít na veřejně prospěšné práce, pak bude krize vrcholit. Je to ale moc smutné, že to takto mco lidí nevidí....

0 0
možnosti
LU

pidla

8. 9. 2009 15:31
Nemám ráda strašení,

ale máte pravdu, krize teprve přijde. Ještě jsou všude i na úředech práce volná místa, až nebudou žádná, až nebude ani na jednom webu ani jeden inzerát, nabízím práci, pak bude nezaměstnanost. Až budoulidi brát jakoukoli práci, až stát nebude mít z čeho vyplácet podporu v takové výši, jako dnes, až nezaměstnaní budou pro podporu ochotni jít na veřejně prospěšné práce, pak bude krize vrcholit. Je to ale moc smutné, že to takto mco lidí nevidí....

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...