Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

GenLogin

5. 1. 2012 11:11
Mimo jako vždy

Zapomnel jste napsat jak KONKRETNE VAM omezuje policie vase svobody,dale jak vy si predstavujete boj jednotlivce s organizovanym zlocinem,v pripade ze byste policii veskere efektivni nastroje pro boj s nim..Dale pokud pisete (pravdive), ze zlocin je vzdy krucek pred policii, tak jste jiz zapomnel napsat o kolik krucku by byl zlocin napred,pokud byste omezil pravomoci policie pri jeho vysetrovani..Jedine co jste vlastne napsal je,ze naprosto nechapete zaklad fungovani svobodne spolecnosti,a to ze vase svoboda konci tam kde zacina moje.A protoze si nehodlam hlidat sve pravo na zivot tim,ze budu stat na krizovatce a vysvetlovat tem co prekracuji limit ci jezdi na cervenou,ze me pri jejich uzivani svobody mohou zabit, a protoze svoje pravo na majetek si nehodlam branit tim,ze budu mafii vysvetlovat, ze jim vypalne z meho podnikani platit nebudu..

0 0
možnosti

GenLogin

5. 1. 2012 11:11
Re: Mimo jako vždy

A protoze vim,ze je vas(tech, kteri si pletou svobodu s libovuli)tim padem mnohem vic nez me,tak jsem rad,ze ziji ve svobodnem state,kde se chrani ma zakladni prava,a ze ti co to nechapou,tak skonci bud bez ridicaku nebo v base

0 0
možnosti

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

5. 1. 2012 7:57
Ono se ale není čemu divit

ODS, TOP 09 a ČSSD (a zřejmě i další) jsou s podnikatelskými a dalšími mafiemi velcí kamarádi. No a podívejte se, kdo je neustále volí? Jaké byli nejpopulárnější strany v posledních volbách?

1 0
možnosti

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

5. 1. 2012 7:33
Ǔstavní soud začátkem minulého roku...

zrušil povinnost shromažďovat data o provozu, neboť to odporuje Ústavě, proto je Vaše informace ne zcela aktuální. To byla asi jediná věc, kdy Ústavní soud udělal něco užitečného.

0 0
možnosti

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

5. 1. 2012 9:10
Re: Ǔstavní soud začátkem minulého roku...

Provozem je myšlen internetový provoz.

0 0
možnosti

djelem

5. 1. 2012 7:17
Naprostý souhlas - jako vždy !

R^R^R^[>-]

0 0
možnosti

beda24

5. 1. 2012 1:20
je to o lidech

dokud budou voliči opakovaně volit utahovač šroubů, tak se budou šrouby utahovat.

blbec těžko vymyslí něco jiného než blbost a my jich máme 200 zvolených

holt dva idioti jsou víc než jeden génius

2 0
možnosti

kevinbb

5. 1. 2012 1:07
V dnesnich americkych zpravach v novinach se objevil clanek

jak v Oklahome na Silvestra se do domu kde bydli mlada mama z nemluvnetem vloupali dva chlapi. Mama se s deckem zabarikadovala v loznici a zavolala na dispecink jestli muze proti vloupajicim pouzit strelnou zbran. Ti ji rekli, ze se muze branit jak uzna za vhodne pokud se vloupajici chlapi zacnou dobyvat do loznice kde je ona zabarikadovana. Samozrejme, ze se lupici zacali dobyvat do loznice a kdyz tam jeden vnikl z nozem v ruce, mlada mama ho zastrelila. Druhy utekl. Kdyz policajti prijeli nasli mrtveho lupice a druheho za par hodin taky zatkli. Mamu ani nevzali do vazby protoze na miste uznali, ze mela pravo se branit i kdyz nebyla jeste napadena a tim nezranena vcetne mimina.

3 0
možnosti

kevinbb

5. 1. 2012 1:12
Re: pribeh druhy

Vcera 4 ledna se do skoly v Texasu vypravil jeden patnactilety zak s pistoli v ruce a pritom rikal(kricel), ze vsechny zastreli. Ucitele stacili zavolat policajty a pritom se s deckama zabarikadovali ve tridach. Po prijezdu policajtu zabarikadovani zaci a ucitele slyseli jak policajti krici aby ten patnactilety odhodil zbran, ale ten ji pry obratil proti nim a nez stacil vystrelit, policajti ho zastrelili.

Skoro urcite to projde bez jakehokoliv trestu.

1 0
možnosti

sfs

4. 1. 2012 20:47
Použijme stejné zbraně!

Navrhuji vytvořit na internetu seznam osobností ze současných parlamentních stran, kde by u každé byly uvedeny přešlapy, kterých se dopustila. Tomu, co se stalo při minulých volbách, kdy např. Kalousek uspěl v TOP09, by mohl seznam zabránit. Sice nezabrání tomu, aby ta údajná 3% tahounů nepřeválcovala i 4% menšina, ale poskytne orientaci v nových subjektech.

0 0
možnosti

Ghost Dog

4. 1. 2012 21:21
Re: Použijme stejné zbraně!

.. no to si tady můžememe psát v diskuzi, nebo bloger na svém blogu, jenže vytvořit takovou stránku by obnášelo velkou dávku odvahy a neprůstřelných faktů .. víte kolika žalobám by musel autor stránky čelit? .. ani nedomyslet ...

.. a ještě, podívejte se na diskuze, to co jsou pro vás přešlapy, to je pro jiného hrdinský čin a je vše v pořádku .. nápad dobrý, realizace neproveditelná ..

:-) tento úsměv je z kategorie hořkých ..

0 0
možnosti

Nick_Lang

4. 1. 2012 18:35
Jestli vás šmírují mýtné brány na každém kroku, jak píšete,

tak zkuste konečně slézt z té dálnice.

1 0
možnosti

802

4. 1. 2012 18:32
Tak tak ideální by bylo aby nebylo možno

žádnému zločincovi nic prokázat, takhle se nám bude určitě óóhromě krásně žít všem a budeme mít zcela óóhromnou svobodu. Kamery bych zakázal úplně všechny je to hrůzná nemravnost někoho natáčet při páchání trestné činnosti. :-)

Autor vůbec nechápe co jsou to proporce, ono obětí trestného činu jsme byli ve svém životě každý ale kolipak z nás bylo obětí toho prý policejního státu, ani za bolševické totality se tohle nestávalo.

0 0
možnosti

hasmen

4. 1. 2012 17:34
Někdy se musím skoro smát...

A asi to moc nepřeženu,když napíšu že bolševik asi taky.Kdekdo nadává na stb a tohle mu nevadí.

Vám za článek karma a nesmělý dotaz:S tím křečkem to bylo obrazně,nebo doopravdy?;-)

0 0
možnosti

Streit

4. 1. 2012 17:59
Re: Někdy se musím skoro smát...

Tak jak chápete tohle?

http://zpravy.idnes.cz/policie-si-doslapne-na-tyrany-zvirat-bude-kontrolovat-i-jejich-domy-11k-/domaci.aspx?c=A120102_175647_domaci_jj

Přehnal jsem to s tím křečkem?

Dík za karmu

R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...