Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

EU nám to dává sežrat pěkně po kolečkách salámu. Ale ESM to není kolečko, ale rovnou půl šišky. Je to zlý. Horší ale je, že většina lidí si vůbec neuvědomuje o co tu kráčí. Podepsání ESM může při nešťastné shodě okolností klidně způsobit, že přijdem o svou vlast. Vlast je dneska v mainstreamu sprosté slovo, ale pořád je to náš domov, naše základna, naše bytí.

1 1
možnosti
Foto

Dík R^

Nebuď příště tak ukecaný ;-)

0 1
možnosti
SB

(nejen) za ten fantastický  - a smutný - paradox na závěr R^ a karma

4 2
možnosti

M45í46l12a 66Š89u17l58a

5. 4. 2013 17:47

.. co na to říct, ti na Olympu nás mají jen jako otroky (ekonomické), kteří si nechají sebrat větší část peněz (a to i ti, co ze systému jen dostávají, ti to platí z nepřímých daní) a mají asi pocit, že jsou jejich a mohou si s nimi dělat co uznají za vhodné .. vy otroci makejte a plaťte, my rozjedem mejdan, na který vy musíte vydělat - zbytek si vypůjčíme, ale zaplatíte to zase vy ..

.. někde tomu musí být konec, buď to konečně bude dělat někdo, kdo tomu rozumí, ví jak ušetřit a vyrovnat rozpočet, eventuálně začne splácet dluh .. nebo se většina EU vydá kyperskou cestou a pak bude teprve šrumec .. myslím, že to druhé je bohužel reálnější .. 

.. já bych to také nejraději srovnal, německé ceny, německé platy, německé daně a německé DPH .. jo, to asi nepůjde, vždyť jsou tam také nízkopříjmové skupiny, třeba taková pokladní v supermarketu bere 1200  € .. na Německo nic moc :-)

karma, jako vždy R^

.. hezký víkend :-)

12 4
možnosti
Foto

O vyrovnávání nemůže být ani řeči, protože Němci nebudou chtít dobrovolně klesat a u nás to na růst nevypadá :-/

Pokud to tak půjde dál, klesne celá EU až na dno Rv

Hezký víkend :-)

A díky R^

2 1
možnosti
MP

Proti eurovalu byli jen KSČM a V V.

2 2
možnosti
Foto

Ale internacionální předvoj tvoří ČSSD+TOP09.

Nebyli někteří senátoři ODS proti?

2 1
možnosti
Foto

Na tomto systému, který mají lidé tak rádi, je kouzelné to, jak vás může nějaký strejda z Vysočiny, jedním tahem pera zadlužit tak, že se z toho všichni opupínkujeme.

9 4
možnosti
JL

Víte, ono to prošlo celým legislativním procesem. Bylo to schváleno ústavní většinou jak v Poslanecké sněmovně, tak v Senátu. Kdyby to schváleno nebylo, tak by ten strejda neměl co podepisovat. To jenom pro upřesnění, protože Zeman opravdu není jediný, kdo se na eurovalu podílel.

9 0
možnosti
Foto

Ano. R^ (Opravte si na "bianco", nebo "blanco".)

5 2
možnosti
Foto

Děkuji R^

Opravil jsem na bianco, jak jsem zamýšlel, byl to nedoklep, díky :-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...