Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše schopnost nenávidět je obdivuhodná. Miloš by vás pochválil, kdyby o vás věděl.

2 5
možnosti
Foto

Brutální až nechutné...ale se základní myšlenkou souhlasím :) R^

1 1
možnosti
Foto

Základní myšlenka je vždy nejdůležitější :-)R^

Někteří zde přítomní ji nejsou schopni ;-)

3 4
možnosti

R^Trefně napsáno, karma! Kníže tohle nikdy Zemanovi nezapomene a muselo ho to vytočit do běla, po těch jeho siláckých prohlášeních. Holt, Zeman je lišák a dlouho si pamatuje:-)

8 2
možnosti
Foto

Jsem rád, děkuji R^

0 0
možnosti

M77í19l15a 21Š61u91l46a

26. 6. 2013 17:04

.. no ano, je to jeden z dobrých důvodů. proč tato vláda končí svojí činnost .. je jich určitě více, ale to by bylo na rodokaps .. 

.. jen bych byl stále opatrný, co se z celého toho dění může vyvinout .. nějak ani nechci domyslet :-) .. ministr, který soustavně poškozuje vlastní (?) zemi by měl být obžalován za tr. čin vlastizrady .. otázka je, která že to země je jeho vlast, asi Švýcarsko :-( ..

.. no a karma R^

12 6
možnosti
Foto

Vždyť já nejásám, naopak. Ale dopřejte mi trochu radosti ;-)

Ano, s tou vlastizradou souhlasím. ;-€!!

No a R^

6 1
možnosti

U schematických jednoduchých lidí, jako je autor blogu, je naprosto příznačné to, že pro osobní obsesi si nevidí dál než na špičku nosu. Proto věci, které jsou ze své podstaty špatné, jako je v tomto případě státní převrat, ze svého umrněného postoje vítají, protože zrovna v tomto konkrétním případě vyhovuje té jejich obsesi. A vůbec si ve své hlouposti neuvědomují, že stejná věc, která když prošla jednou, projde i vícekrát, a příště může přinést něco opravdu ošklivého i jim. Pak se samozřejmě budou divit.

Ale Streit je spokojen. ČR sice už není parlamentní demokracií a agent Kremlu zachází s ústavou přesně jako jeho řídící důstojník, ale hlavně, že je pryč Schwarzenberg, že? Podobných Streitů bylo začátkem roku 1933 plné Německo (vadilo jim to různé pinožení těch výmarských "parlamentních figurek"), otázka zní, kolik jich zbývalo v roce 1944.

13 16
možnosti

Streit je buď nemocný nebo agentem ruských tajných služeb. Nic jiného mně nenapadá. ;-D

15 19
možnosti

J29i33r96i 84K25u65c49e28r31a

26. 6. 2013 17:02

od vás to sedí ;-DRv

10 2
možnosti
Foto

Vaše posedlost způsobuje zamlžení mozku a vede vás k myšlenkám a textům snad až hloupým.

13 11
možnosti
Foto

Snad i vám to jednou dojde :-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...