Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste pořád nic nepochopil ... Nevěřím že byste byl natolik stupidní a všemožnou špionáž, bez které to dnes nejde o nic méně než za studené války ..nebo že by přeci jen? Držíte tedy palce lumpovi, který sebere to nejtajnější k čemu mu byl svěřen přístup a z osobních pohnutek to vše vytroubí do světa .. Což leccos vypovídá i o vašem charakteru. Nebo jste snad uvěřil jeho falešným tvrzení o jeho motivaci? Vážně věříte že ten člověk, zaměstnanec bezpochyby s nejpřísnějšími prověrkami, neví velice dobře čeho může a čeho nemůže svým jednáním dosáhnout?

0 2
možnosti

Z42d42e37n85a 98K13o36č46í

4. 7. 2013 11:40

Když on šel ke špionům s iluzemi o svobodě nutnosti  obrany demokracie a najednou zjistil, že ta práce s těmi vzletnými cíli nemá nic společného. ;-D!!

1 0
možnosti

M39í73l41a 83Š79u35l36a

3. 7. 2013 17:02

.. ale samozřejmě, že Snowden je zločinec, vždyť USA přeci bojují za svobodu celého světa .. jak šlechetné :-P .. stačí vyměnit slovo svoboda za slovo zdroje a asi jsme na té správné adrese .. 

.. proč šmírují i přátele v EU? .. no co kdyby je někdo chtěl předběhnout v nějakém kšeftu, nebo nabídnout výhodnější podmínky .. války se nikdy nevedly pro války samotné, vždy za tím byla vidina nějakého zisku, ať lupu, nebo územního, nebo obojího .. dnes už se moc nestřílí, ale válka se vede jinou cestou, tou elektronickou .. vždyť ani peníze se už v kufrech nevozí sem tam (maximálně v krabicích od vína, ale to je jiná povídka na dobrou noc) .. 

.. co s tím? .. no, moc toho nenaděláme, jsme jen mravenečci, kteří sice brblají, ale fyzicky s tím nic neuděláme .. a tak nás budou šmírovat všude, na ulici kamerami, přes antény mobily, přes síť internet a přes satelity navigace .. jo a ještě by se dalo šmírovat přes Vodárny, to jako kolikrát kdo spláchne, to je také velmi důležité :-) .. 

.. pořád nevím, co mají proti tenoristůn, proč jim tolik vadí, asi ta výška, protože barytonisti a basisty nikdo nenahání :-) ..

.. tak jsem to zase zlehčil, já už zkrátka jiný nebudu .. no a karma R^

1 1
možnosti
Foto

..Někdy to vypadá, že bojují za osobní zdroje (Cheney-Rumsfeld-Wolfowitz atd.) a kvůli tomu klidně rozvrátí celý svět třeba tím, že nahrají do karet muslimům.

..EU prostě zaostává i ve šmírování ;-D Ale poč se hergot aspoň neurazí ?

..Já budu aspoň řvát, mraveneček nemraveneček ;-)

..Jaké nástroje to měli v Někdo to rád horké? :-)

Dík, odšťavený Mílo R^

1 1
možnosti

v EU se spehuje take, ale neomlouvaji se za to. Jen pripominka, v Canade zatkli teroristy jeste nezli se jim podarilo zautocit, take na zaklade "spehovani", budou se muset omluvit??

0 1
možnosti
Foto

Blair, když se prokázalo, že je odporný lhář a teklo mu do bot, také vždycky nechal chytit nějakého "teroristu", kterého najaly nebo vyprovokovaly tajné služby. :-/

A neomluvil se, haj.l ;-€

0 0
možnosti

USA dělá jenom to, co dělají všichni. A například ruské tajné služby vraždí lidi v zahraničí. Spojenectví USA a Evropy je pro nás životně důležité už kvůli spojenectví v boji s mezinárodním terorismem. Ostatně mezinárodní terorismus je také jedním z produktů komunistů, kteří v minulosti teroristy vyzbrojovali a cvičili je.

4 2
možnosti

Myslíte jako Taliban, který vyzbrojili a vycvičili Američani? ;-D

2 2
možnosti

R^  Ptáte se: To jsou tak servilní vůči USA?

Odpovídám: Ano, jsou!

Kdyby ti teroristi nebyli, museli by si je vymyslit. Nějaký důvod pro šmírování obyvatelstva přeci musí být.

3 2
možnosti
Foto

Přesně, v obou tvrzeních!!R^

1 0
možnosti

Musí být vyvážená svoboda jednotlivce a bezpečnost celé společnosti, mít oboje na 100% asi není možné. Pro zvýšení národní bezpečnosti a pro boj se světovým terorismem jsem ochotný si upřít i kousek té pseudosvobody v podobě sledování mailů apod. To, že si píšu nebo volám s milenkou nebo posílám kamarádovi fotky nahých žen je přece každýmu ukradený. Jen ať si to klidně nějaký úředník CIA přečte, hlavně když se nám tady nebudou za pár let prohánět výbušninou opásaní fanatici s kalašnikovem v ruce. Není možné, abychom státním bezpečnostním službám úplně svázali ruce a chtěli po nich nějaké výkony. Nestojím o impotentní bezpečnostní politiku státu.

2 1
možnosti
Foto

Jinak bych řekl, že USA dělá to co všechny státy, jen mají smůlu, že to na ně prasklo.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...