Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

10. 10. 2012 20:31
Chmm, já si udělal něco z ostružin. Okamžitě píšu do Brusele

aby mi laskavě sdělili, jak tomu mám říkat, abych neporušil nějakou jejich směrnici.

1 0
možnosti

Tramp_007

10. 10. 2012 20:55
Re: Chmm, já si udělal něco z ostružin. Okamžitě píšu do Brusele

Říkat tomu můžete jak chcete, ale pokud to chcete uvádět na trh, tak musíte zvolit správný název.

1 0
možnosti
MV

miva2

10. 10. 2012 20:30
Marmeláda

Otázka je jestli spíš za to nemohou naši výteční úřednící, kteří se na to prostě vybodli. Jestli vůbec se tím někdo zabýval a o tzv. výjimku požádal. V Rakousku je např Inlander rum běžně k mání a určitě je ten stejný Tuzemák, který pijeme v čechách.

0 0
možnosti
JH

Jahnn

10. 10. 2012 20:43
Re: Marmeláda

Proboha co to plácáte!

Celý systém je debilitní, proč žádat o výjimky v takovýchto malicherných absurdnostech? Obráceně byste pak mohl ouřadům dát řád socialistické práce, že uhájili OLOMOUČÁKY.

Čert a ť vezme celou tu socialistickou všivou EU. Za těch 9 let nebo jak dlouho tam jsme, se tak curewsky změnila až z toho je naplití.

3 0
možnosti
JH

Jahnn

10. 10. 2012 19:51
Pane Streite, já bych se na EU zase tak nezlobil

za zákaz používaní označení ztužené ovocně vypadající sladké vody. Já kupř. jsem měl pod slovem marmeláda zažitu dobrotu vyrobenou "vyvářením" nějakého ovoce - nejlépe jahod - až do hustoty mazatelné na chleba s máslem. Byla to dobrota, dnešní marmelády stojí tak jako tak za prd. Ale to jsem se zavzpomínal.

K věci: čím více bude EU tropit takovýchto v podstatě neškodných blbostí, tím lépe. Jenom tímto způsobem může ztrácet EU body u prostých lidí ( křivé banány, konec RUMu, marmelády). Tomu rozumí kdokoliv, kdo má voličské právo.

To, že Baroso je komunista jako řemen a práce instutuce, které velí, pracuje v duchu komunisticko-socialistických tradic, to je schopno pochopit jenom mizivé procento populace. A už vůbec ne novináři.

A je moc dobře, že o tom píšete.

9 0
možnosti

Johny__S

10. 10. 2012 20:42
Re: Pane Streite, já bych se na EU zase tak nezlobil

Euroelitě ale přece o žádné voliče vůbec nejde. Voliči si mohou zvolit národní vlády, ale těm EU postupně omezuje pravomoci. O všemocných úřednících EU ovšem voliče rozhodovat nenechají.

0 0
možnosti
DM

Aretta

10. 10. 2012 19:41
Panejo...

Smí nad naším územím vůbec létat něco tak strašlivého jako babočka ADMIRÁL?

3 0
možnosti
RK

kopr13

10. 10. 2012 19:28
teď jsem zjistil, že mi hned zkraje diskuze

smáznul jeden z místních koniášů jeden ze dvou příspěvků ... byl zcela slušnej a ani nikoho nenapadal ... takže mých 6 zbývajících životů použiju už pouze na těžkej a opravdu výživnej trolling (alespoň si vyzkouším něco nového) ... Vás se to p.Streite netýká - svůj názor (který kupodivu nezcenzorovali) jsem uvedl ve vlákně pod Ghost Gogem v 14:03 ... tak teď už opravdu naschle v lepších časech (ale moc nevěřím že nastanou za mýho života) ...  kopr13

12 0
možnosti
JH

júlovodič

10. 10. 2012 19:37
Re: teď jsem zjistil, že mi hned zkraje diskuze

Tady vás cenzurovat asi nebudou...

 

http://nasehobby.sk/nekrolog-za-marmelady/

0 0
možnosti
SK!

STOP Komunistům !!!

10. 10. 2012 19:22
MOUDRÉ OPATŘENÍ ZE STRANY EU!!!!!!!!!!!!!!

zůstal džem a marmeláda, které často obsahovala minimálně ovoce /výrobci si mysleli, že jim to bude procházet do nekonečna/, byla přejmenována na to čím opravdu je, ochucenou želatinou, teď by chtělo udělat pořádek v ovocných čajích, které nemají s ovocnými čaji nic společného EUEUEU

2 0
možnosti
VB

velky bratr

10. 10. 2012 20:09
Re: MOUDRÉ OPATŘENÍ ZE STRANY EU!!!!!!!!!!!!!!

V cem je to moudre? V tom, ze namisto marmelada se bude nucene rikat plejade ruznorodych produktu ovocna smes? Pokud jste na tom tak spatne, ze jedine podle ceho kupovany vyrobek posuzujete jsou napisy, pak bych doporucil peci nektereho z ustavu pro jedince s omezenimi. Pokud se umite podivat do sklenicky, zhodnotite kvalitu marmelady vcelku snadno nezavisle na napisech.

Jen jeste prozradte jak chctete v ramci podporovani EU vedene byvalym predsedou komunisticke strany portugalska zastavit komunisty. Tomu nerozumim vubec.

3 0
možnosti

Pedrák

10. 10. 2012 19:14
Je to skandál

Nejvíc se bojím, aby nám jednou evropské FBI nepozatýkalo nadpoloviční většinu politiků...

1 0
možnosti
JR

raz

10. 10. 2012 19:02
Pro ty kdo ještě trpí naivními představami o EU

Přečtěte si článek: http://www.reformy.cz/zpravy/mytus-o-demokraticnosti-evropske-unie/

z něhož vyjímám úryvek vysvětlující jak se z evropskými "tématy" u nás pracuje:

Když se mělo hlasovat o evropské ústavě na zasedání vlády České republiky, k překvapení všech přítomných text ústavy nebyl k dispozici. Bylo tomu tak údajně kvůli tomu, že český překlad se ještě nestihl vytvořit. Přítomný ministr Mlynář namítal, že nemůže vyslovit souhlas s textem, který se má teprve zrodit. Ministr zahraničí (Cyril Svoboda) spolu s premiérem (Stanislav Gross) však přesto tlačili přítomné k hlasování, protože hlasování se muselo uskutečnit do termínu stanoveného komisí: „Je přece nepředstavitelné, že bychom se podpisu smlouvy za dva dny v Římě nezúčastnili jen proto, že neexistuje česká verze smlouvy.“ Za dva dny tedy Gross podepsal v Bruselu smlouvu, kterou ani nevyjednal, ani nečetl.

0 0
možnosti
JH

júlovodič

10. 10. 2012 19:40
Re: Pro ty kdo ještě trpí naivními představami o EU

Stejné jako Irské hlasování, které (by) se opakovalo do doby, než byl (přikázaný) výsledek ANO... ;-(

0 0
možnosti
JV

sfs

10. 10. 2012 18:39
Jednání EU je konzistentní.

Cílem je jediný superstát na území Evropy. Jedním z atributů přirozeně vznikajících národních států byl společný jazyk. Čeština proto musí být zrušena. Hitler byl důslednější, ten likvidoval národy fyzicky. Možná i proto vznikla protiněmecká koalice. Fašisti se holt poučili a jsou opatrnější.

3 0
možnosti
JR

raz

10. 10. 2012 19:04
Re: Jednání EU je konzistentní.

Fašisti se poučili? Snad socialisti, není-liž pravda?

0 0
možnosti
JR

raz

10. 10. 2012 17:53
Už se ledy trhají

V roce 1988 volat na ulici, že socialismus je blbost, tak jste byli vláčeni tiskem, kdejaký komouš po vás plil a mnohdy  pobyli i ve vězení. Uplynul jen jeden rok a kdo schvaloval socialismus byl zcela OUT.

V roce 2010 volat nahlas, že EU je blbost, tak jste byli vláčeni tiskem a kdejaký eurohujer po vás plil.Jen se za to nezavíralo. Uplynul jen jeden rok a už stále víc a víc lidí v celé Evropě prohlašuje beztrestně, že EU v této podobě je blbost,tisk mlčí a jen sem tam nějaký eurohujer se do nás pustí.

 Takže já jsem optimista a věřím, že se rychle blíží doba,kdy i většina evrpských poltiků bude nucena přiznat, že EU v podobě do které byla zavlečena evropskými socialisty nemá šanci  dále v této sestavě pokračovat a maoista Barosso zmizí v propadlišti dějin. Unie evropských států je dobrá myšlenka,ale jako vše, čeho se chopí socialisté se zvrhne na diktaturu. Dřív to byla Moskva a dnes je to Brusel, co nám diktuje i takovou hloupost, že nesmíme nazvat marmeládu marmeládou!

1 0
možnosti
JH

júlovodič

10. 10. 2012 19:43
Re: Už se ledy trhají

Tisk nemlčí. Tisk maže diskusní příspěvky, vyžaduje povinnou registraci diskutérů  na občanské jméno, doloženo dokladem a "moderuje" diskuse ve smyslu "pravidel" i proti nařízení EK o svobodě projevu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...