Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Profesně a odborně dozrál, mravně dospěl.

Vám se furt něco nelíbí. :-)

0 0
možnosti
Foto

Mně se tedy nelíbí Komárkovy články v Babišově časopise 5+2. Naváží se tam nevybíravě do kdekoho a sám má máslo na hlavě. Alespoň mohl být umírněnější, ta jeho dryjáčnická rétorika Babišovi moc dobrou reklamu nedělá.

Pro Vás karma R^

1 1
možnosti
Foto

Dík R^

Jen nevím, jestli souhlasíte, že jaký pán, takový krám?

0 1
možnosti
Foto

KARMAR^!!

Je zajímavé kolik komunistů se stalo katolíky, když je to výhodnéRv

3 1
možnosti
MV

Komárek mi vadí hodně - kvůli jeho a Steigerwaldovým komentářům jsem MF přestal číst - kvůli neobjektivnosti a dogmatičnosti. A proto mě mrzí, že se Babiš s někým takovým spojil.Samotného Babiše bych ale jako představitele pravice přivítal - ač jeho hnutí velmi pravděpodobně volit nebudu - konečně by tady byl někdo jiný než ODS a TOP09.

0 0
možnosti
Foto

Udělal jsem si dva předvolební testy a v obou mi vyšlo ANO na posledním místě. Dokonce za komunisty i TOP09, což je u mě co říct.

ANO má sice hezké řečičky, ale všechno nejhorší z programů pseudopravicových stran tam mají též. Takže jde jen o ty lidi. A ejhle, jak Babiš, bývalý komunista, tak Komárek, bývalý komunista, se v poslední době docela odkopali. Morálka v mínuse... Děkuji za takovou ZMĚNU a NADĚJI :-/

2 1
možnosti
ZK

Z16d42e21n24a 32K10o33č19í

16. 10. 2013 21:30

Takovou prkotinu bych neřešila. Jsou mnohem horší věci, které stojí za povšimnutí. :-/

1 1
možnosti
Foto

Kdepak. U morálky všechno začíná.

S takovou důvěryhodností by neměl kandidovat ani do uličního výboru. Asi by tam dostal po hubě ;-)

1 1
možnosti
Foto

Inu tak, na každýho se něco najde, když se dobře zapátrá. Za komunismu kolaborovali všichni, kdo stihli dostat občanku. Až na Václava Klause ovšem. On a Milada Horáková byli jediní skuteční protikomunističtí bojovníci, jak vědí i v USA. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Jenže lid si přeje svého mesiáše. S tím nehnete. Těžké bude vystřízlivění.

5 1
možnosti
Foto

Snažím se aspoň pár hlav ovlivnit. Někteří by si třeba informace nevyhledali a nedali dohromady.

1 1
možnosti
Foto

Martina Komárka jsem znal jako štamgasta (i já tam byl štamgast) z Výčepu v Panské ulici, což byla legendární knajpa téměř těsně vedle hlavního vchodu do sídla Mladé Fronty. Věděli jsme, že je novinář, ale chodila tam novinářů spousta a Martin patřil k těm méně známým. Jeho hvězdná kariéra nastartovala až v okamžiku, kdy se do vlády dostal jeho otec Valtr. Kdyby nebyl synem svého otce, sláva by ho minula. A mohli bychom se bavit o podivné privatizaci deníku Mladá fronta, který patřil SSM a měl podle nových zákonů přejít do majetku státního. Ovšem zprivatizovalo a následně odprodalo do německých rukou pár redaktorů, kteří tím získali finanční zabezpečení na zbytek svého života. Dalo by se vlastně říci, že pan Babiš koupil majetek "nejasného" původu, poslední šéfredaktorka totalitní MF o někdejší privatizaci hovořila jako o krádeži století. Inu, doba je jinde a i když se stále rozplétají záhady minulosti, o Mladé Frontě se nikde nemluví.

10 0
možnosti

M21í88l69a 40Š43u86l73a

16. 10. 2013 17:27

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Andrej-Babis-muze-zlikvidovat-kohokoli-z-vas-Mocny-Hrdlicka-promluvil-289434

.. doporučuji si to přečíst :-) .. 

.. Martin Komárek, syn Waltera Komárka, poradce Fidela Castra, přítele Che Guevary .. tak jen jediné, ovoce nikdy nepadá daleko od stromu .. ale takových tu máme v zemi přehršel, včera mávali rudou knížku a dnes nám dělají přednášky o demokracii .. jsou to slimejši slizcí (omlouvám se slimákům, ti si to zelí žerou bez ohledu na politický vývoj) .. 

.. a opět jako vždy, jako vždy R^

4 3
možnosti
Foto

Myslím, že Martin dělal s dělá ostudu dokonce i svému otci. Ten by asi takové kotrmelce nezvládl:-/

Nejhorší komunisté jsou ti bývalí, co infiltrovali vlastně všechny strany.;-€

Ď R^

0 2
možnosti
MC

Karma.R^ Už být novinářem v době jediné totalitní strany bylo silné kafe. Ovšem takový Komárkův svobodný slalom je "hrdinský" mravní kousek.

3 2
možnosti
Foto

Děkuji R^

A máte pravdu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...