Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pehavecm

10. 11. 2009 13:35
láska k Evropskému svaz nezná mezí

všem eurohujerům jako inspirace, vždy je možno lépe manifestovat svou víru v "šťastné evropské zítřky" (pozor, je to na blití, ale takoví užiteční idioti - jako byl soudruh E. F. Burian - jsou pořád nmezi námi)

http://filmovezvuky.fdb.cz/komunisticke-hity/mp3/e_f_burian_30let_obdivu_a_lasky_k_sssr.mp3

0 0
možnosti

Streit

10. 11. 2009 13:30
A je to

Volba bývalého komunisty Füleho eurokomisařem můj článek hezky doplňuje.

Dále čtěte: http://streit.blog.idnes.cz/c/110019/Bezte-uz-s-tim-eurokomisarem-nekam.html

0 0
možnosti

taffer

10. 11. 2009 13:41
Re: A je to

A Vy se divíte? Vždyť se o tom komisaři dohadujou téměř samí bývalí komunisti (Fischerem počínaje). V tomto Absurdistánu už mě nic nemůže překvapit.

Děkuji za Vaše názory, pane Streite, jsou velice blízké mým R^. Zdravím z jižních Čech.

0 0
možnosti

regulator

10. 11. 2009 12:27
vlastenectvi a vztah k narodu ........................

to prave mladym chybi. A neni divu, kdyz byvali komuniste nebyli po 89  vylouceni z politickeho zivota......................prevlekaji kabaty a sedi ve vlade i v parlamentu. Ta k jak mohou byt dnesni mladi na nas narod hrdi.................?? Dekujeme Vaclave Havle !

0 0
možnosti

tolan

9. 11. 2009 23:26
Nevěřící Tomáši S. - Vy jediný máte patent na rozum ??

Tohle je od Vás, starého chlapa podpásovka, či spíše sprosťárna !!!

"Mladý pan Jakub Lysek nám personifikuje mladé lidi, jejichž „fenotyp" jsem vídával ještě před nějakými 30 lety. Tehdy takoví s jiskrou v oku nejen vstupovali, ale aktivně působili v SSM. Pozor, nemám na mysli žádné hlupáky ani jen prospěcháře. Byli prostě produktem režimu, jeho školství a společenské výchovy"

A neohánějte se, jako nějaký primitiv tím, že zde máte vlastenecké poslání.

RvRv

0 0
možnosti

regulator

10. 11. 2009 12:28
Re: Nevěřící Tomáši S. - Vy jediný máte patent na rozum ??

argument by nebyl ??.....proc sprostarna ?????

0 0
možnosti

J@kub17

9. 11. 2009 22:33
abych to odlehčil

http://www.youtube.com/watch?v=CfrtbuDdu6w opravdu to stojí za zhlédnutí:o) Tak nazírám na EU taky..:-) Sir Humphrey je prostě dokonalý.. :) Britský stálý tajmeník..:D

0 0
možnosti

J@kub17

9. 11. 2009 22:35
Re: abych to odlehčil

http://www.youtube.com/watch?v=I1Ynqk4DUkA&feature=related "Jsem pro Evropu ale né pro Brusel, zatímco Vy pane Humphrey, jste proti Evropě ale pro Brusel..:)

0 0
možnosti

J@kub17

9. 11. 2009 22:15
Bělorusko

Nikoho nikam neposílám, jen jsem se logicky zeptal člověka,zda-li se mu nelíbí více Bělorusko než EU jakožto poslední suverénní stát v Evropě, který Lisabonskou smlouvu srovnává s Mnichovem.Což je podle mě neúcta k demokratické první republice, panu prof. Masarykovi a dr. E. Benešovi.Doporučuji přečíst jejich velice zajímavé spisy. Plno z Vás by se dozvědělo, jaké názory měli na Spojené státy evropské, které jsou narozdíl podle mého přesvědčení nereálné a navíc si je nepřeji, jak to pan Streit mylně interpretuje.Oba prezidenti apelovali na větší spolupráci mezi slovanskými národy. Češi měli vždy vedoucí úlohu, jak v roce 1848(Palacký, Havlíček),tak i v pozdějším období,kdy se konaly další všeslovanské sjezdy. Bohužel lidé, kteří nejzarytěji hájí naši suverenitu,nedělajá nic proto, aby naše suverenita byla zachována a posílena pomocí správné zahraniční politiky. Jiné menší státy se na mezinárodním poli prosadit dokázaly, dokázala to i první republika v SN, dokáže to nyní ČR v rámci EU?

0 0
možnosti

Streit

10. 11. 2009 11:21
Re: Bělorusko

Masaryk by musel ty nostaldiky po Rakousko-Uhersku a zpochybňovače české státnosti vypráskat jezdeckým bičíkem. Havel by byl na řadě první.

Nepleťe si panslavismus a dnešní dělení Evropy podle mustru před 1. světovou válkou. Nejlépe to dokumentuje Jugoslávie.

0 0
možnosti

Jiri Kram

9. 11. 2009 21:25
Pane Streite

mozna to je kvuli tomu, ze se tvarite stejne kysele jako Lukasenko na fotkach a nemate rad EU. Takze asi pan Jakub usoudil, ze byste si mohli s sefem Beloruska rozumet :-)

0 0
možnosti

Alena1.

9. 11. 2009 22:12
Re: Pane Streite

máte naprostou pravdu. On se nejenom tak kysele tváří, on opravdu vypadá jako Lukašenko. Když se podíváte na ty dvě fotky, máte pocit, že jsou to dvojčata.

0 0
možnosti

J@kub17

9. 11. 2009 21:12
Pane Streite

Jsou to velice ostrá slova a máte velkou odvahu před svým svědomím. Jaký jsem člověk nechť posoudí ti, kteří mě opravdu znají. Moje argumentace nikdy nebyla normativní, vždy jsem jen předkládal fakta. Vaše tvrzení mi připomínají věštění z křištálové koule. Nedokáži ani odhadnou Vaše názory na jiná témata na základě Vašich článků, proto Vás žádám, abyste a priori nehádal názory, které zastávám naopak já. Jsem si této lidské nedokonalosti vědom a proto jsem Vás nikdy jako člověka nesoudil pouze na základě internetového blogu či diskuze. Bohužel argumentace Vámi podobně smýšlejících je přesně ta, jakou jste popsal ve svém, vlastně autobiografickém, článku. Komunistický režim napáchal mnoho zlého.To je rozpoznatelné, bohužel, na charakteru Vašeho vyjadřování. Začnete číst více zdrojů, nejen ty, které odpovídají Vašemu vidění světa. Jen tak se dokážete odpoutat od své omezenosti. Tuto omezenost však nechápu v pejorativním významu! Děkuji a těším se na plodnou a inteligentní debatu:o)

0 0
možnosti

Streit

10. 11. 2009 11:17
Re: Pane Streite

Víte co? Reagoval jste zkratkovitě pod mými příspěvky, jako bychom spolu pásli ovce. Ty  osobně laděné odsudky nebudu vůbec vypočítávat, musel bych se urazit. Pište si své názory na svém blogu, to bude nejlepší, nikdo vám nebrání.

Jste příliš krátce na světě, abyste měl načteno tolik, co já. Já se neuzavírám do jednoho oboru nebo tématu, chce to širší nadhled, který vám schází. Podívejte se, abyste pochopil: Dovedu připustit, že farář zná Bibli a její dogmata lépe než já. Pro mě je to irelevantní. Dovedu posoudit, co je podstatné. A moje kariéra mi dává za pravdu. A to jsem nikdy neplul po proudu - ani za komunistů.

Kdybyste byl moudrý, nechal byste se poučit. Nebo byste místo zkratkovitých a  hodnotících reakcí o argumentech zkušenějšího uvažoval.

0 0
možnosti

kevinbb

9. 11. 2009 19:17
Jako obvykle,

jste se strefil a podle toho vypadaji ti prispevovatele.Stale stejna jmena se stridaji a je to nastesti jen par hnupu kteri se nepouci nikdy.

Nezalezi jak jsou vzdelani, inteligentni nebo vekem!Bohuzel zalezi uplne na obycejnych lidskych vlastnostech,jako je sobectvi,bezohlednost,etika,moralka, hrdost na vlastni historii,atd, tito lide se ridi jedinymi vecmi a to je moc a penize bez ohledu odkud ty penize a moc nad vlastnimi lidmi ziskali.Takovi lide byli vzdycky a slouzili vzdycky tomu mocnejsimu,at uz to byli nacisti, nebo komunisti a nebo i LS,schvalne nepisi EU,chytrejsi rozumi proc.

Tito lide nechapou a nikdy to nepochopi,ze my nemame zadneho "guru",ale ze jedname z cisteho svedomi,vlastenectvi,historickych a osobnich zkusenosti.Oni by nikdy nepriznali,ze to oni maji sveho "guru" v EU s LS a ne my,at uz je to president Klaus a nebo nekdo jiny kdo zastava zajmy Ceske repbliky,obcanu a teprve potom jednotlivce bez ohledu jaky to bude mit dopad na neho samotneho doma a nebo ve svete!

0 0
možnosti

Aaron71

9. 11. 2009 19:27
Re: Jako obvykle,

Dokážete si představit, že je vlastencem někdo, kdo má v těchto věcech jiný názor než Vy?

0 0
možnosti

Aaron71

9. 11. 2009 18:55
Karmoonanie

A jak tak koukám do diskuse, skupinová. Jsem upřímně rád, že Váš názor ve věci Evropy a Česka je velmi menšinový pane Streite. Nicméně jsem rád, že i nadále své dopisy z politologického záhrobí posíláte. Je to sice dlouhé, nudné, ale máte na své názory právo.

0 0
možnosti

POT 90

9. 11. 2009 19:30
Re: Karmoonanie

Vy máte rádi krátká a úderná hesla. A ty i s pravopisnými chybami. :-P

Většina je proti, ale má jít o karmoonanii? To je logika. 8-o Tento článek panu Streitovi zatím celkovou karmu ale snižuje. Kdy ty jsi měl podobnou podporu, aniž si byl na vývěsce?Nezáviď.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...