Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady se, na rozdíl od případu našich "uhlobaronů"  a švýcarské justice plně shodneme. Osobně si myslím, že EU chce snad schlamstnout ve své naivní (neokomunistické) pýše snad celý svět. Zajímalo by mne, kdy se navrhne vstup do EU Ruska a USA (nechoděj mi smajlíci)

0 0
možnosti
Foto

Karma. Vidím v tom svazáctví více nevýhod než výhod - pro náš národ. Ale z toho rusofilství Vás podezírám ;-) - kým jste chtěl být, když jste si hráli na Rusy a Němce? Každý chtěl být Rusem (kromě Němců, pochopitelně). I ten děda na Ukrajině chtěl být Rusem, minimálně od Babího Jaru. Myslím, že by pro "lepší život svých vnuků" udělal lépe, když by se jim věnoval a neztrácel zbytek svého času úvahami o lepších zítřcích. Nemám moc ráda řeči typu "dělám to pro tvoje dobro" a doufám, že ode mě taková slova nikdo neuslyší... :-) A díky za článek, stále nás nutíte o něčem přemýšlet R^

1 1
možnosti
Foto

Já jsem nehrál na Rusy a Němce, ale na policajty a zloděje ;-)

Ale Banderovcem bych teda nebyl taky :-/

S tím "dělám to pro tvé dobro" jste naložila moudře. R^

Děkuji za karmu a přemýšlejte napříště zas :-)

1 1
možnosti

J82o66ž58o 38V93a81š93e38k

3. 12. 2013 18:58

Pane štrajte, nezmizela vám nějaká vlákna v diskusi? Marně hledám naši komunikaci, jak jsme se domlouvali, že vás mám navštívit. A taky jak jste neurvale choval k panu Chovancovi. Mrzuté, že?

6 1
možnosti

Skoro bych řekl, že tohle je věc Ukrajinců. Oni se prostě rozhodnou zda se budou vázat na Rusku nebo na EU. Masové protesty jsou výrazem něčeho, toho, co i my máme popsáno v Ústavě, jako možné. Ukrajinskou Ústavu samozřejmě neznám.

3 0
možnosti
Foto

My máme v Ústavě najíždění buldozerem na policii, okupaci magistrátu hlavního města nebo blokování úřadu vlády? 8-o

EU, nebo Rusko? Předvádíte dvouzávitové myšlení, jak jsem psal níže.Rv

0 0
možnosti

M76i76l75a14n 80R16a86d97e73k

3. 12. 2013 18:20

uz jste si autore zvykl na lepsi zivot a svobodu. Ona ta EU sice stoji dnes za prd, je to fraska a ne unie, ale prece patrit do zapadni sfery, jakkoliv pomylene, ale demokraticke, pristim rokem jsou volby do EU, a mylne zvana xenofobni ultrapravice bude mit velke zastoupeni, a leccos se zmeni, nebo patrit do naruce batusky z Kremlu, tak vam rikam to same co jsem rikal na Zapade tem co opevovali Che Guevaru nebo Maocetunga, jdete tam na par let zit, mozna to po mesici sbalite. Ono to totiz v ruske sfere vlivu je trochu horsi, a Ukrajinci to dnes vi, a dnes jim to zase nikdo neveri.

1 1
možnosti
Foto

No, já Rusy, Che Guevaru ani Maocetunga jako aůternativu nepředkládám.

Vy zase rozlišujte západní civilizační okruh, do něhož patříme tak nebo tak, od EU. ;-)

0 0
možnosti

Nevěřím v bankrot Ukrajiny z důvodu světové ceny za plyn. Z této příčiny nezbankrotoval žádný z postkomunistických států. Proč by tedy měla zrovna Ukrajina? Jen by prostě kupovala plynu méně a následně by to nejspíše vyvolalo jeho zlevnění. A samozřejmě by to vyvolalo tlak na zvýšení produktivity a to je nejlepší cesta k růstu životní úrovně. Nevidím v tom nic nedosažitelného.

0 0
možnosti
Foto

Máte kus pravdy. Ale byl by to šok.

A EU opravdu není cíl, k němuž by se měl kdokoliv upínat.:-/

0 0
možnosti

J32a40n 93R28á32ž

3. 12. 2013 17:06

Ukrajinci jsou stejně zblblí jako jsme byli my. Všichni nám cpali do hlav rovnítko mezi Evropa a Evropská Unie. Takže heslo: "Chceme do Evropy" se za měnilo za hesdlo "Chceme do EU". Čili místo návratu do civilizačního okruhu, ze kterého nás komunisti vytrhl i, jsme se věc pálí do politického spolku, do kterého jsme už tehdy nepatřili. To samé se děje na Ukrajině. Celkem pochopitelně Ukrajinci, ne ukrajinští Rusové, chtějí do Evropy, a díky propagandě a manipulaci různých rozvědek, si to pletou jako jsme si to pletli my, a neví, že by se tak dostali z jedné závislosti do druhé se stejně omezenou suverenitou jako mají teď.

Ale asi si to prožít musí, neb bez osobní zkušenosti si pořád budou myslet, že EU buduje Ráj ne zemi!

P.S. Ukrajina se rozdělí na Ruskou Ukrajinu a která naváže na historickou sounáležitost s Polskem, na a ta může integrovat nebo bude bratrský obsazena jako my v osmašedesátém, bez jakékoliv pomoci "západu".

5 0
možnosti
Foto

Máte plnou pravdu R^

až na to PS (tam si myslím, že v krátkodobém horizontu prostě vyhraje Janukovič)

1 0
možnosti

Jak Rusko zachází ze svými obchodními partnery dokazuje ruská polostátní firma Lukoil, která dluží České republice 54 miliony koruna a odmítá je zaplatit.

3 0
možnosti
Foto

O tom nic nevím, tak se nebudu vyjadřovat, protože to není předmětem článku.

0 0
možnosti

J42i33ř16í 26B39o25b16e13k

3. 12. 2013 16:04

Karma, Dušane ;-)R^;-)R^

Ale až někdy jindy, tohle je fakt děs!!

6 1
možnosti
Foto

Vřele souhlasím. R^

3 1
možnosti

J89o93ž54o 73V31a82š54e44k

3. 12. 2013 15:44

A plukovník shrnul svá pozorování v otázku, kterou dal šikovateli z plukovní kanceláře: „Blb?“

A tu viděl plukovník, jak ústa toho dobráckého obličeje před ním se otvírají.

„Poslušně hlásím, pane obrst, blb,“ odpověděl za šikovatele Štrajt.

Plukovník Schröder kývl adjutantovi a odešel s ním stranou. Pak zavolali na šikovatele a prohlíželi materiál o Štrajtovi...

Plukovník Schröder přistoupil k Štrajtovi, a dívaje se na jeho dobrácký obličej, řekl: „Pitomý dobytku, máte tři dny verschärft, a až si to odbudete, hlaste se u nadporučíka Kroupy.“

4 1
možnosti
Foto

A počůráváte se vnoci, Vašku?;-D

Zdá se vám o nás?8-o

1 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...