Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

punhut

22. 10. 2009 1:42
komplex menecenosti

Tohle nejsou nic jinyho než drby stary komunisticky báby typu- (a ten horaček si mysli že je užasnej a přitom je to takovej blb)..je to zapšklé ,zakomplexované ,plné zášti k světu a zkostnatělé bez života,,,pisalek by mel luštit křižovky a /neobohacovat/ okolí svou trapnou ,dávno odumřelou duševní aktivitou.

0 0
možnosti

Alkoj

26. 6. 2009 16:22
Jako

magor mi pripadate vy...

0 0
možnosti

svarak z krabicoveho vina

26. 6. 2009 14:11
Celkem přesné

Tehle blog je divný, ale z "kauzy" magor Černý vs. vykladač morálky Kraus mám hodně podobný pocit. Tady někdo něco neunesl...

0 0
možnosti

heteroping

26. 6. 2009 11:13
tak nevim nevim

chapu, ze vsem vadi, ze autor opet vykrikl sympatie s Vednou z Hradu... (taky nechapu, co to ma delat v clanku o Cernym a Krausovi?, ale kdyz ma potrebu, proti gustu zadny disputat...)

kdyz mam na Klause jiny nazor, tak proste ty 3 odstavce z 5 preskocim... a prectu si jen ty tykajici se tematu...

a ejhle, von se mozna trefil...

kdyz to dam dohromady, vyjde z toho prumerny vykrik do tmy... ale co je nejhorsi, kdyz se nad tim zamyslim, tak se autor pridava k tem jmenum z hradu, i k panu Vieweghovi... chce se taky jen zviditelnit... a jelikoz proklasovske clanky uz jsou v jeho podani nudne, schylil se k tomuto...

TAKZE HANBA VAM, vy necelebrito pracujici na svem image... (pokud jste celebrita, skrtnete si to ne... v Cesku uz mame tolik celebrit, ze v tom mam maglajz....:-P)V

0 0
možnosti

bluetake

26. 6. 2009 10:29
hm..

Kdyz se uvolni sverac, tak je to vzdy pr....

0 0
možnosti

palmic

25. 6. 2009 18:37
tyyykraaaavo

Tolik pragmatismu na jedne strance se jentak nevidi :-)

0 0
možnosti

Eddan

25. 6. 2009 16:00
Kdo to je pan autor? Tedy - pan Streit?

Aha - samostatně uvažující člověk. Přestože s jeho názory nesouhlasím, v životě by mě ani na vteřinku nenapadlo nazvat jej exponentem, zaprodancem, ani ztroskotancem. Byť tak nevyřčená dikce jeho opačné úvahy vyznívá.

0 0
možnosti

all_the_way

25. 6. 2009 15:55
Další Klausomil bez vlastního názoru

 který se snaží rétoriku přejatou od stařičkého mocnáře prodat za vlastní. Každý kdo se protiví myšlenkové linii císařpánově je havlista a sleduje všelijaké cíle (klausovci už ochotně dosazují ty nejnemožnější teorie). Z druhé strany tomu není moc jinak: pravdoláskovci se vždy rádi odí do hávu morálky a etické nadřazenosti. Je to až komické.

 Osobně nepovažuji ani jednoho z těchto polistopadových panáků za státníka: Havel určitě není zlý člověk, ale je příliš měkký a svou politickou bezradnost maskoval exponovanou intelektuálskou rozvláčností (sledovat jeho projevy bylo samo o sobě projevem trpělivosti). Byl prezidentem umělců, kavárenských povalečů a intelektuálů ve vytahaných svetrech. Klaus je sice imponující svou cílevědomostí a pracovitostí, ale jeho sebereflexe zcela neschopné ultra-ego to celé pohřbívá.

 S jedním postřehem v článku se ztotožňuji. A to je přerostlé ego oněch kulturních exponentů. Chápu, že klausovce to štve: ego jejich Boha je tak velké, že žádné jiné nesnese.

0 0
možnosti

Lewis

25. 6. 2009 15:31
Autore, autore

Vy si vážně myslíte, že např. Smoljakovi či Svěrákovi jde o sebeprezentaci? No to mě podrž...;-D

A že si Kraus dělá srandu z hostů? To je tam má jako obdivovat? To je prostě princip pořadu, když se Vám nelíbí, tak se na něj nedívejte.

A samozřejmě Vy asi přesně víte, jak to s tím Černým bylo, předpokládám, že jste tam byl a máte o tom zcela přesné informace, že?

Z takových všeználků jako Vy se zvedá kufr zase mně..

0 0
možnosti

nebepekloraj

25. 6. 2009 15:22
nevím kdo je Černý, neznám ani Štreita

pana Krause znám a jeho styl a způsoby mi vyhovují, jinak nevím o čem je zde řeč

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...